2017 släppte Omega rolex replica en rad nya Seamaster

2017 släppte Omega rolex replica en rad nya Seamaster Aqua Terra 150M klockmodeller, som erbjöd lätthet att missa, om än stora förändringar av det ledande sportklockan. Sportklockor i sport är framträdande på många marknader som USA där elegans och maskulinitet är viktiga områden för många konsumenter. Aqua Terra var emellertid inte bara designat för USA, vilket gör Omega Omega Seamaster Aqua Terra 150M Co-Axial Master Chronometer till mycket viktiga globala produkter för Omega. Låt oss titta närmare på en av de många versionerna av Aqua Terras uppdaterade klockor i denna aBlogtoWatch-recension.

Medan många tänker på hardcore dykklockor när de tänker på Omega Seamaster-kollektionen, representerar Aqua Terra med mer avslappnat tema bättre tidiga Omega Seamaster-klockor (från 1948). Vid den tiden var Seamaster inte en seriös sportklocka, utan snarare en sportigare dressyrklocka som en "förmögen far kunde ha på sig medan han lekte med sina barn och inte oroa sig för slitage eller chock". Sedan starten på Seamaster var det alltså en lyxartikel (uppenbarligen med ett verktyg bakom sig) och inte det allvarliga undervattensinstrumentet till vilket versioner av Seamaster senare utvecklades.

Som en sportigare klocka (trots elegant utseende) hanterar Seamaster Aqua Terra lätt det mesta som en bärare kan kasta på den. Vattentåligheten på 150 meter möjliggör också dykning i fritiden, och det robusta metallfodralet är robust nog för att motstå sin del av missbruk och slitage. Ratten är också mycket läsbar, med fake rolex tillräckligt med ljus för tydlig visning i mörka miljöer. I många avseenden är Seamaster Aqua Terra en mycket skicklig sportklocka, även om dess avsikt är att vara en statusymbolseremoni (eller åtminstone ett modeuttalande) till varumärkets priser nära början.

Medan många beundrar Omega för Speedmaster och Planet Ocean divers chronographs, är modeller som Aqua Terra (liksom de ännu mer eleganta De Ville-modellerna) vad Omega betyder för handlederna för proffs som behöver en fin klocka för sina behov. stads- eller företagspersonal. Det borde bara vara sportigt nog för att föreslå en aktiv livsstil (eller en uppskattning för det), men med en elegans som passar bra för mer formell klädsel.

Det roliga är att Omegas nuvarande marknadsföring för Aqua Terra ser sina bärare (varav några är varumärkets kändisambassadörer) på båtar, resor och i allmänhet saker du inte kan överväga arbete, utan snarare fritid. Detta lämpar sig väl för iögonfallande bilder, men Omegas poäng är att människor som bär Aqua Terra-klockor rolex kopia regelbundet belönar sig för hårt arbete - och det gör Aqua Terra att titta på en klocka för hårt arbetande proffs (i runt om i världen).


FAKEROLEX.SE © | FAKE ROLEX,ROLEX REPLICA,ROLEX KOPIA,REPLIKA KLOCKOR,ROLEX KOPIOR,KLOCKOR KOPIOR